Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img
spot_img
ΑρχικήΕργαζόμενοιΆντε, με το καλό και στα πλοία του ΕΛΚΕΘΕ, κε πρωθυπουργέ !!!

Άντε, με το καλό και στα πλοία του ΕΛΚΕΘΕ, κε πρωθυπουργέ !!!

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο πλοίο «Typhoon» Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε σήμερα, στον όρμο του Φαλήρου, το πλοίο «Typhoon», το οποίο από το 2019 έχει ως αντικείμενο να απομακρύνει απόβλητα από όλες τις νησιωτικές ακτές της Ελλάδας και σχεδόν από το σύνολο της ηπειρωτικής ακτογραμμής, έχοντας πλέον αρχίσει τον δεύτερο γύρο καθαρισμών.

Ο Πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον Επίτροπο αρμόδιο για το Περιβάλλον, τους Ωκεανούς και την Αλιεία Virginijus Sinkevičius, ξεναγήθηκε στο κατάστρωμα και στη γέφυρα και ενημερώθηκε για τις δυνατότητες του «Typhoon», το οποίο αποτελεί αιχμή του δόρατος του βραβευμένου περιβαλλοντικού προγράμματος «Typhoon Project», του Ιδρύματος Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης.

Αγνοεί ,η δεν θέλει να ξέρει ο Πρωθυπουργός και οι υπηρεσίες του Υπουργείου ανάπτυξης τα χάλια των ερευνητικών σκαφών του ΕΛΚΕΘΕ “ΑΙΓΑΙΟΝ” “ΦΙΛΙΑ” και “ΑΛΚΥΩΝ” . Η κυβέρνηση αυτή, όπως και οι προηγούμενες, τρέφουν μεγάλο σεβασμό προς την Ιδιωτική πρωτοβουλία σε κάθε πτυχή της κοινωνικής ζωής ,και των κοινωνικών αναγκών -αυτό δεν το συζητάμε-όπως και μετατροπή αυτού του είδους των ειδικών οργανισμών που σκοπό έχουν την έρευνα ,και την επιστημονική μελέτη του περιβάλλοντος ,σε εργολάβους η ανάδοχους εργασιών προκειμένου να έχουν πόρους και να υφίστανται. Συγχαίρει το αλλοδαπό πλήρωμα για τις υπηρεσίες του την ώρα που μπροστά στο υπουργείο Ναυτιλίας ελλιμενίζεται το αντίστοιχο Ελληνικό Ερευνητικό πλοίο Δημοσίου χαρακτήρα “ΑΙΓΑΙΟΝ” ,που πληρώνονται με μισθούς 2009 ,και σιτίζονται με ΡΕΦΕΝΕ !!! και εις ανώτερα …

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments