Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img
spot_img
ΑρχικήΕργαζόμενοιΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ?

Στο τελευταίο δημοσίευμα της Ένωσης ναυτών-νταλακογιώργου που αναφέρεται στο πολύ σοβαρό ζήτημα που υπάρχει στην διέλευση πλοίων τόσο στην Μαύρη όσο και στην Ερυθρά θάλασσα γίνεται αναφορά στα σωματεία ΠΕΜΕΝ- ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ- ΠΕΕΜΑΓΕΝ που -για κακή του τύχη – εκφράζουν τον ταξικό πόλο στο ναυτεργατικό κίνημα . Στην ανακοίνωσή εκφράζεται η άποψη ότι και σιωπούμε  και κωφεύουμε.

Επιδέξια , όπως όλο το τελευταίο διάστημα πράττει  ,ακολουθώντας την τακτική της λάσπης στον ανεμιστήρα ,και συσκοτίζει τα γεγονότα θεωρώντας ότι αυτός μπορεί _πρωταγωνιστώντας στο FACEBOOK τρομάρα του !!! _ότι μπορεί να εκφράζει το «εγώ πρώτος» αδιαφορώντας για  το μέγεθος της γελιοποίησής του .

«Ο λύκος και αν  εγέρασε και άσπρισε το μαλλί του, μήτε την γνώμη άλλαξε μήτε την κεφαλή του»

Ανατρέχοντας σε πρόσφατα θέματα που εξέφρασε άποψη, θα δούμε ότι ακολουθεί την τακτική της μισής αλήθειας θεωρώντας ότι μπορεί να εξαπατάει με αυτόν τον τρόπο τους ναυτεργάτες , χαρακτηριστικά παραδείγματα:

  1. Η άποψη του για την Εστία ναυτικών και τον ΕΛΟΕΝ στέκεται σε γαργαλιστικές , διαπροσωπικές διαφορές μεταξύ διευθυντού και σωματείου εργαζομένων . (α) Καμία αναφορά δεν γίνεται στο μνημόνιο που μεθόδευσαν στο υπουργείο εργασίας που έβαζε σε κίνδυνο τα αποθεματικά του ΕΛΟΕΝ ,  καμία αναφορά στο κούρεμα του PSI 35 εκ. από τον ΕΛΟΕΝ , (β) καμία αναφορά στα 550.000 ευρώ που χαρίστηκαν στην περίπτωση που πειραϊκού θεραπευτηρίου , την νοσηρή κατάσταση που παρατηρείται στον ξενώνα , καθώς και τον διορισμό του Καλιβρούση από το υπουργείο εργασίας στο ΔΣ του ΕΛΟΕΝ .
  2. Για την αγωγή για παρακώληση συγκοινωνιών και απρόκλητη βία που προχώρησε ο ΣΕΕΝ στην ΠΕΝΕΝ , ορθώς  το Εργατικό Κέντρο Πειραιά , η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία και η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών  Ελλάδας, υπερασπιστήκαν το δικαίωμα στην απεργία , όμως ο Νταλακογιώργος δεν είχε τα κότσια και ούτε τα έχει, να ζητήσει ένα συγνώμη σε όλους τους ναυτεργάτες για την Απεργία_ παρωδία στις 3 /6/21 που την βάφτισε  στάση εργασίας μετά το κυνήγι των επιβατών. Αν το έκανε θα σήμαινε ότι κατανόησε το μέγεθος της προβοκάτσιας που συντόνισε και υλοποίησε, και την ζημιά για τους ναυτεργάτες _, μια κατάσταση που αξιοποιήθηκε από μηχανισμούς του κράτους για την ποινικοποίηση της απεργίας .

Έτσι και στο τελευταίο δημοσίευμα προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις και προσπερνάει τις αλλεπάλληλες ανακοινώσεις μας για όλες τις εμπόλεμες περιοχές που επικεντρώνονται στην διασφάλιση της ζωής του ναυτεργάτη και όχι στην αποζημίωση του σε περίπτωση θανάτου και τραυματισμού , που επικαλείται στην ανακοίνωση της ΠΕΝΕΝ ανατρέχοντας στην σύμβαση που υπέγραψε η MAERSK με τα δανέζικα σωματεία . Η αθλιότητα του δεν έχει πάτο και σαν το σκυλί που περιμένει το φαΐ του θέλει να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να κοστολογήσει την ανθρώπινη ζωή .  Ντροπή !!!!

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments