Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img
spot_img
ΑρχικήΕργαζόμενοι1ο ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΦΛΟΙΣΒΟΥ. (Μια ωραία ατμόσφαιρα).

1ο ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΦΛΟΙΣΒΟΥ. (Μια ωραία ατμόσφαιρα).

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ξεπέρασε  εαυτόν το 1ο λιμενικό ΦΛΟΙΣΒΟΥ  αφού απέλυσε το σύνολο του πληρώματος του επαγγελματικού σκάφους PARVATI  με Ελληνική σημαία, χωρίς να εχουν πληρωθεί και χωρίς την νόμιμη αποζημίωση ,συμβουλεύοντας τους μάλιστα να προχωρήσουν σε μήνυση κατά του ιδιοκτήτη αν θέλουν ,ώστε να προλάβουν να κλείσει το ναυτολόγιο. . Όταν ο Μάγειρος του σκάφους δήλωσε στους λιμενικούς ότι προτίθεται να προχωρήσει σε επίσχεσης εργασίας του είπαν ότι απαιτείται δικηγόρος!!!!  Σε περίπτωση μη πληρωμής του πληρώματος, θα προχωρήσουμε σε μήνυση κατά των λιμενικών που ενεπλάκησαν στην παράβαση. Να πάνε κι αυτοί στις αίθουσες των δικαστηρίων που στέλνουν τα πληρώματα να πληρωθούν σε 2 χρόνια.

Χρειάζεται πράγματι πολύ θράσος να ζητάει αυτός που υποτίθεται εκπροσωπεί την Έννομη τάξη (όπως και να το εννοεί) να απολύει ένα ολόκληρο πλήρωμα ερήμην του, απλήρωτους, να κλείνει το ναυτολόγιο ενός σκάφους η πλοίου, να εφευρίσκει δικούς του νόμους ώστε να αποθαρρύνει την απαίτηση του κόσμου να πάρει τα δεδουλεμένα του, και αυτό να μην είναι μια μεμονωμένη περίπτωση ,αλλα σχεδόν κανόνας. 1ο ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΦΛΟΙΣΒΟΥ. Εάν θέλει ο υπουργός (που δεν θέλει) εχει τον τρόπο και τις εσωτερικές υπηρεσίες να διαπιστώσει πόσα Ναυτολόγια έκλεισαν φέτος με απλήρωτα πληρώματα. ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ . Λιμενικοί σταθμοί με νοοτροπία Αγριας δύσης. Η μαύρη εργασία βασιλεύει μπροστά στα μάτια τους, κι αυτοί διώχνουν τα πληρώματα απλήρωτα να πάνε που ??

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟ

 Κε υπουργέ.   με  αφορμή την  απόλυση του συνόλου του πληρώματος – χωρίς την παρουσία τους –του  επαγγελματικού σκάφους  PARVATI με Ελληνική σημαία χωρίς να πληρωθούν τις νόμιμες αποδοχές και την αποζημίωσή τους, καθώς και την οδηγία των λιμενικών να απευθυνθεί το πλήρωμα σε  δικηγόρα ακόμα  και στην  περίπτωση που θέλουν να προβούν σε επίσχεση εργασίας  ,προκειμένου να κερδηθεί χρόνος να κλείσει το Ναυτολόγιο.

Με δεδομένες καταγγελίες ότι αυτή η πρακτικη είναι συνηθισμένη στον παραπάνω λιμενικό σταθμό,ερωτάμε.

 Ποιό είναι το δημόσιο συμφέρον απο την σκόπιμη απομάκρυνση του απλήρωτου πληρώματος;

Ποιά νομοθεσία το προβλέπει;

Απαιτούμε να διερευνηθούν όλες οι περιπτώσεις κλεισίματος Ναυτολογίου χωρίς την εξόφληση των πληρωμάτων του τελευταίου έτους,καθώς και να διερευνηθεί η σκοπιμότητα τέτοιων ενεργειών και αποφάσεων του ανωτέρω Λιμενικού σταθμού.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments