Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img
spot_img
ΑρχικήΕργαζόμενοιΤο Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου στο πλευρό των Ναυτεργατών της LEVANTE FERRIES

Το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου στο πλευρό των Ναυτεργατών της LEVANTE FERRIES

Το πλοίο «Mare di Levande»  της πλοιοκτήτριας εταιρείας «Levante Ferries» που εκμεταλλεύεται τις γραμμές Κυλλήνης – Ζακύνθου, Κυλλήνης – Κεφαλονιάς και Πάτρας – Σάμης, σταμάτησαν στο λιμάνι της Ζακύνθου λίγο πριν το απογευματινό του δρομολόγιο της Δευτέρας οι ναυτεργάτες του, απαιτώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους, υπερωριών κ.α. καθώς και την τήρηση των ωραρίων της ακτοπλοΐας με ρεπό και ξεκούραση όπως προβλέπεται.

Αυτή την ώρα, οι εργαζόμενοι απαιτούν να σταματήσουν τα δρομολόγια, άμεσα να δοθούν λύσεις στα προβλήματά τους, να μην στηθεί απεργοσπαστικός μηχανισμός από την εργοδοσία που επιχειρεί με άλλο πλοίο της να μεταφέρει ναυτεργάτες στο νησί.

Στο πλευρό τους στο λιμάνι βρίσκεται από την πρώτη στιγμή το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου με τον πρόεδρό του Γιώργο Κωνσταντίνου

Σημειώνεται ότι το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου κήρυξε 24ωρη απεργία για τα πλοία της γραμμής από το απόγευμα της Δευτέρας 13 Μάη ως και την Τρίτη 14 Μάη, με προοπτική και κλιμάκωσης, απαιτώντας την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων των ναυτεργατών.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες η Εταιρεία δέχθηκε σήμερα να συναντήσει και να συζητήσει τα προβλήματα και τα αιτήματα των Ναυτεργατών.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments