Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img
spot_img
ΑρχικήΕργαζόμενοιΜεγάλη Εργατική Συγκέντρωση στον Πειραιά.

Μεγάλη Εργατική Συγκέντρωση στον Πειραιά.

Μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποίησε το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ με συμμετοχή σωματείων ,φορέων ,κόντρα στην καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης που εκμηδένησε τα εισοδήματα και την αγοραστική δυνατότητα των πολιτών. Βροντοφώναξαν και απαίτησαν την υπογραφή ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΆΣΕΩΝ και αύξηση των μισθών. Τα Ναυτεργατικά σωματεία μας ,παρα την παραγωγική χρονιά για τους εργαζόμενους στα πλοία( υπογραφή ΣΣΣ 6% ΤΟ 2023 ΚΑΙ 5% το 2024 ,την αύξηση των υπερωριών στους νεοεισερχόμενους κατα 45 ωρες ,τους πολυάριθμους ελέγχους με χιλιάδες ευρω κέρδος για τους ναυτεργάτες ) πρέπει να συνεχίσουν με αμείωτο ρυθμό τους αγώνες ,για καλύτερες συνθήκες ,συνθέσεις συντάξεις ,διαβίωση.

Ξεχωριστή στιγμή της σημερινής μέρας ήταν όταν η απεργιακή πορεία πέρασε από τα δικαστήρια της πόλης, όπου εκείνη την ώρα δικάζονταν οι οικοδόμοι από το χθεσινό εργοδοτικό έγκλημα με έναν νεκρό εργαζόμενο από κατάρρευση κτιρίου στον Πειραιά.

Εκεί, ο πρόεδρος του σωματείου ΕΝΕΔΕΠ και του Εργατικού Κέντρου Πειραιά Μάρκος Μπεκρής ανέδειξε τη δίκαιη απαίτηση των εργαζομένων για μέτρα Υγείας και ασφάλειας που πρέπει να επιβληθούν στους χώρους δουλειάς, αλλά και να αφεθούν ελεύθεροι οι συνάδελφοι τους. 

Στην συγκέντρωση μίλησε ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης και ο Ηλίας Πατίδης ,ενω χαιρέτησαν κι άλλοι.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments