Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024
spot_img
spot_img
ΑρχικήΕργαζόμενοιΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ.

Το έγκλημα αυτό έχει υπογραφή ΝΑΤΟ, ΕΕ και Ισραηλινοί» και «Αλληλεγγύη στην πάλη των λαών, κάτω η νέα τάξη των ιμπεριαλιστών», είναι μερικά από τα συνθήματα που δόνησαν την ατμόσφαιρα.

Νωρίτερα στο Σύνταγμα, χιλιάδες λαού βροντοφώναξαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη». Χιλιάδες λαού διέλυσαν τη βρώμικη, μέχρι το μεδούλι, προπαγάνδα που παρουσιάζει το αγωνιζόμενο λαό της Παλαιστίνης και όσους στηρίζουν τον αγώνα τους σαν «τρομοκράτες» και την τρομοκρατία του Ισραήλ απέναντι σε ολόκληρους λαούς σαν «δικαίωμα στην αυτοάμυνα».

Εργατικά σωματεία, οργανώσεις αυτοαπασχολουμένων και συνταξιούχων, ΟΓΕ, φοιτητές και μαθητές, ένωσαν το βράδυ στην Αθήνα τις φωνές τους με τις κινητοποιήσεις που γίνονται αυτές τις μέρες σε άλλες πόλεις της χώρας και σε πόλεις άλλων χωρών, απαιτώντας να σταματήσει τώρα η σφαγή του παλαιστινιακού λαού, τώρα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη».

Με συνθήματα όπως «Το έγκλημα αυτό έχει υπογραφή, ΝΑΤΟ, ΕΕ και Ισραηλινοί», ξεμπρόστιασαν όσους προσπαθούν να επανεκκινήσουν τις μνήμες των λαών, μηδενίζοντας το έγκλημα δεκαετιών σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού και μιλώντας σαν να ξεκίνησαν όλα πριν δέκα μέρες. Και απηύθυναν κάλεσμα δράσης για την πιο αποφασιστική, ενεργή στήριξη του αγώνα του λαού της Παλαιστίνης για ελευθερία!

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments